豆豉蒸凤爪

豆豉蒸凤爪

2.2 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 人份

Ingrediënten

  • 米饼 如:旺旺仙贝
    50 克
  • 鸡爪 剪去脚趾甲
    300 克
  • 花生仁 提前浸泡4小时
    35 克
  • 老干妈风味豆豉
    1 汤匙
  • 1 茶匙
  • 10 克
  • 切段
    2 支
  • 辣椒粉
    1 茶匙
  • 老抽
    1 茶匙
  • 生抽
    1 汤匙
  • 600 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 21.9 g
Calorieën 1378 kJ / 329 kcal
Vetten 19.1 g
Vezels 2.1 g
Koolhydraten 16.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...