Apparaten en accessoires
荠菜肉丝炒年糕
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
2 人份
Ingrediënten
-
猪里脊肉 切丝100 克
-
淀粉1 小撮
-
油20 克
-
姜 切丝1 片
-
荠菜 洗净切碎100 克
-
料酒15 克
-
年糕 年糕片250 克
-
生抽2 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
糖1 小撮
-
水15 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
23.4 g
Calorieën
2837 kJ /
678 kcal
Vetten
15.2 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
109.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
品味江南
69 recepten
China
China