Apparaten en accessoires
西洋参枸杞乌骨鸡
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
8 人份
Ingrediënten
-
水1500 克
-
姜 切片10 克
-
西洋参6 片
-
鸡 乌骨鸡,取出内脏,洗净切块,提前汆烫400 克
-
猪里脊肉 切块,提前汆烫150 克
-
枸杞1 汤匙
-
盐1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
15.3 g
Calorieën
383 kJ /
91 kcal
Vetten
2.7 g
Vezels
0.5 g
Koolhydraten
1.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
食粤飘香
70 recepten
China
China