西洋参枸杞乌骨鸡

西洋参枸杞乌骨鸡

4.8 5 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
8 人份

Ingrediënten

  • 1500 克
  • 切片
    10 克
  • 西洋参
    6 片
  • 乌骨鸡,取出内脏,洗净切块,提前汆烫
    400 克
  • 猪里脊肉 切块,提前汆烫
    150 克
  • 枸杞
    1 汤匙
  • 1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 15.3 g
Calorieën 383 kJ / 91 kcal
Vetten 2.7 g
Vezels 0.5 g
Koolhydraten 1.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...