Apparaten en accessoires
黄鱼虾仁腐皮卷
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
3 人份
Ingrediënten
-
虾仁 洗净沥干100 克
-
小黄鱼 去骨后约150克500 克
-
料酒1 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
新鲜冬笋 切丝30 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
蛋清1 茶匙
-
干腐皮5 张
-
蛋 打匀1 颗
-
油 依据锅子大小调整,以能浸没过腐皮卷为最佳。500 克
-
醋适量
-
椒盐适量
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 人份
Eiwitten
78.5 g
Calorieën
8764.3 kJ /
2094.7 kcal
Vetten
189.1 g
Vezels
0.3 g
Koolhydraten
19.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
品味江南
69 recepten
China
China