黄鱼虾仁腐皮卷

黄鱼虾仁腐皮卷

3.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
3 人份

Ingrediënten

  • 虾仁 洗净沥干
    100 克
  • 小黄鱼 去骨后约150克
    500 克
  • 料酒
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 新鲜冬笋 切丝
    30 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 蛋清
    1 茶匙
  • 干腐皮
    5 张
  • 打匀
    1 颗
  • 依据锅子大小调整,以能浸没过腐皮卷为最佳。
    500 克
  • 适量
  • 椒盐
    适量

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Eiwitten 78.5 g
Calorieën 8764.3 kJ / 2094.7 kcal
Vetten 189.1 g
Vezels 0.3 g
Koolhydraten 19.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...