Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 克 虾仁 ,洗净沥干
- 500 克 小黄鱼 ,去骨后约150克
- 1 茶匙 料酒
- ½ 茶匙 盐
- 30 克 新鲜冬笋 ,切丝
- 1 小撮 白胡椒粉
- 1 茶匙 蛋清
- 5 张 干腐皮
- 1 颗 蛋,打匀
- 500 克 油 ,依据锅子大小调整,以能浸没过腐皮卷为最佳。
- 适量 醋
- 适量 椒盐
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 8764.3 kJ / 2094.7 kcal
- Eiwitten
- 78.5 g
- Koolhydraten
- 19.4 g
- Vetten
- 189.1 g
- Vezels
- 0.3 g