Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pâte brisée maison
- 40 g de beurre, et un peu pour le moule
- 400 g d'épinards frais
- 7 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de lait
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de fromage à raclette
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1404.5 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 26.7 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de brocoli au parmesan
1 godz. 5 min
Quiche au poulet et au brocoli
1 Std.
Quiche verte au chèvre frais et aux épinards
2 Std. 20 Min
Quiche épinards et lardons
1 Std. 10 Min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1 Std. 10 Min
Quiche saumon-épinard-chèvre
1 Std.
Gratin de coquillettes au poireau
45min
Feuilleté aux épinards, chèvre et lardons
1h 45min
Quiche au poireau
55 min
Quiche au poireau et au thon
50min
Pizza épinard-feta
1 Std. 10 Min
Quiche aux poireaux et reblochon
1 Std.