Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla rossa
- 50 g di bacon affumicato a cubetti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di farina
- 1 cucchiaino di dado Bimby per brodo di carne
- 30 g di vino bianco secco
- 60 g di acqua
- 40 g di passata di pomodoro
- 1 foglia di alloro secca
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
-
50
g di aceto di Sherry
of 50 g di aceto di vino rosso - 50 g di gelatina di ribes nero (vedere consigli)
- 1 pezzo di scorza d'arancia
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 230 kJ / 55 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 1.9 g
- Vetten
- 2.9 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 min.
Mousse di cioccolato profumata all'arancia e cannella
2óra 20p
Irish Coffee
10 min
Crespelle al riso farcite
2 Std. 50 Min
Soufflé di cioccolato con sorpresa
40 Min
Frittelline all'aglio selvatico con crema alle erbe
40 Min
Frittelle di prugne
9h
Strudel di ricotta e pane
2óra 30p
Budino agli agrumi
3 Std. 15 Min
Torta raw all'arancia e mandorle
1 godz. 30 min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25 min.
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 Min