Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla rossa
- 50 g di bacon affumicato a cubetti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di farina
- 1 cucchiaino di dado Bimby per brodo di carne
- 30 g di vino bianco secco
- 60 g di acqua
- 40 g di passata di pomodoro
- 1 foglia di alloro secca
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
-
50
g di aceto di Sherry
of 50 g di aceto di vino rosso - 50 g di gelatina di ribes nero (vedere consigli)
- 1 pezzo di scorza d'arancia
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 230 kJ / 55 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 1.9 g
- Vetten
- 2.9 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bicchierini al pistacchio e marrons glacés
30 min
Gelato ai cachi
15 Min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min
Meringata al cioccolato
9u. 25min
Chutney di pere
Geen beoordelingen
Senape dolce all’albicocca
Geen beoordelingen
Dhal
40 min
Pizza con spinaci e formaggio di pecora
1h 10min
Baci di dama al cioccolato
1 godz.
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20 min
Crème brulé
4hod. 50min
Vellutata di patate dolci e gamberi
45 min