Quetschkartoffeln mit Quark-Dip
TM6 TM5

Quetschkartoffeln mit Quark-Dip

4.4 (314 beoordelingen)

Ingrediënten

Quetschkartoffeln

  • 600 g Wasser
  • 1000 g festkochende Kartoffeln, mittelgroß, ungeschält
  • 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
  • 1 TL Paprika edelsüß
  • 4 Prisen Salz

Quarkdip und Fertigstellung

  • 1 Glas Senfgurken (Abtropfgew. 215 g)
  • 60 g Rucola
  • 250 g Magerquark
  • 100 g Schmand
  • 2 Prisen Salz
  • 2 Prisen Piment d'Espelette
    of 2 Prisen Cayenne-Pfeffer

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1336 kJ / 320 kcal
Eiwitten
15 g
Koolhydraten
44 g
Vetten
7 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten