Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quetschkartoffeln
- 600 g Wasser
- 1000 g festkochende Kartoffeln, mittelgroß, ungeschält
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Paprika edelsüß
- 4 Prisen Salz
Quarkdip und Fertigstellung
- 1 Glas Senfgurken (Abtropfgew. 215 g)
- 60 g Rucola
- 250 g Magerquark
- 100 g Schmand
- 2 Prisen Salz
-
2
Prisen Piment d'Espelette
of 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1336 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Reis-Bowl mit gekochten Eiern
45min
Blätterteig-Pizza
30min
Vegetarische Fladenbrotpizza
30min
Gemüse-Grill-Pfännchen
25min
Spinat-Rahm-Nudeln (wahlweise mit krossem Speck)
40min
Champignon-Döner mit Knoblauchsauce
40min
Kräuterquark
10min
Eisbergsalat mit Croûtons und Joghurtdressing
30min
Kartoffelspalten mit Guacamole
40min
Quetsch-Kartoffeln mit scharfer Aioli
1h
Unterwegs-Wraps
15min
Veggie-bubble-up-Pizza
2h