Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2500 克 水 (川燙和蒸煮用)
- 35 克 蔥 ,切段
- 25 克 薑 ,切片
- 20 克 米酒
- 400 克 去皮五花肉 ,切塊(約5公分)
- 25 克 紅糖
- 50 克 日式醬油
- 50 克 紹興酒
- 150 克 白蘿蔔 ,去皮、切塊
- 70 克 紅蘿蔔 ,去皮、切塊
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2226.8 kJ / 532.7 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 25.9 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 1.2 g