紙宣爌肉

紙宣爌肉

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 35min
4 人份

Ingrediënten

  • (川燙和蒸煮用)
    2500 克
  • 切段
    35 克
  • 切片
    25 克
  • 米酒
    20 克
  • 去皮五花肉 切塊(約5公分)
    400 克
  • 紅糖
    25 克
  • 日式醬油
    50 克
  • 紹興酒
    50 克
  • 白蘿蔔 去皮、切塊
    150 克
  • 紅蘿蔔 去皮、切塊
    70 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 18.2 g
Calorieën 2226.8 kJ / 532.7 kcal
Vetten 37 g
Vezels 1.2 g
Koolhydraten 25.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...