Apparaten en accessoires
香蔥酥皮肉餅
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
4 人份
Ingrediënten
-
新鮮香菇 略切塊80 克
-
豬絞肉200 克
-
蔥 切蔥花30 克
-
太白粉1 茶匙
-
白胡椒粉1 ½ 茶匙
-
醬油15 克
-
酥皮 (市售) 回溫至室溫10 片
-
蛋黃 打散1 顆
-
黑芝麻 少許
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
11 g
Calorieën
926.5 kJ /
221.6 kcal
Vetten
14.7 g
Vezels
1.5 g
Koolhydraten
12.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
3步驟料理奇蹟
11 recepten
Taiwan
Taiwan