香蔥酥皮肉餅

香蔥酥皮肉餅

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
4 人份

Ingrediënten

  • 新鮮香菇 略切塊
    80 克
  • 豬絞肉
    200 克
  • 切蔥花
    30 克
  • 太白粉
    1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 ½ 茶匙
  • 醬油
    15 克
  • 酥皮 (市售) 回溫至室溫
    10 片
  • 蛋黃 打散
    1 顆
  • 黑芝麻 少許

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 11 g
Calorieën 926.5 kJ / 221.6 kcal
Vetten 14.7 g
Vezels 1.5 g
Koolhydraten 12.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...