Apparaten en accessoires
酸菜蚵仔湯
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
3 人份
Ingrediënten
-
太白粉25 克
-
蚵仔 洗淨,擦乾200 克
-
水2500 克
-
薑 切絲15 克
-
酸菜 切粗絲70 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
香油1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
7 g
Calorieën
421.7 kJ /
101 kcal
Vetten
3 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
15 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
回家喝湯
11 recepten
Taiwan
Taiwan