滷桂竹筍

滷桂竹筍

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
1 完整食譜

Ingrediënten

  • 乾香菇 洗淨
    30 克
  • 800 克
  • 黑麻油
    20 克
  • 切片
    10 克
  • 切段(約5公分)
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 略拍扁
    15 克
  • 醬油
    120 克
  • 冰糖
    30 克
  • 八角
    1 粒
  • 滷包 (約15克)
    1 包
  • 冬菜
    20 克
  • 桂竹筍 切條(約5公分)
    250 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 完整食譜

Eiwitten 20.5 g
Calorieën 2267.8 kJ / 552.9 kcal
Vetten 21.2 g
Vezels 21.4 g
Koolhydraten 85 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...