Apparaten en accessoires
味噌松阪豬
Voorbereiding. 10min
Totaal 12u. 35min
4 人份
Ingrediënten
-
味噌50 克
-
醬油1 大匙
-
味醂1 大匙
-
清酒1 大匙
-
水620 克
-
松阪肉600 克
-
黑胡椒粉2 茶匙
-
檸檬汁10 克
-
高麗菜 切絲50 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
30.2 g
Calorieën
1896 kJ /
453 kcal
Vetten
31.4 g
Vezels
1.1 g
Koolhydraten
9.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
熱炒排行榜
11 recepten
Taiwan
Taiwan