Apparaten en accessoires
空心菜吻仔魚羹
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
蒜頭10 克
-
油1 大匙
-
蔥 切段1 根.
-
吻仔魚75 克
-
水500 克
-
高湯150 克
-
魚露1 茶匙
-
空心菜 切段100 克
-
太白粉 先以1.5大匙水調勻1 ½ 大匙
-
香油3 - 5 滴
-
枸杞 裝飾用
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
2.253 g
Calorieën
245 kJ /
58 kcal
Vetten
3.981 g
Vezels
0.624 g
Koolhydraten
3.105 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
一級棒海鮮料理
11 recepten
Taiwan
Taiwan