Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 克 油
- 10 克 蒜頭
- 1 平茶匙 韓國辣椒粉
- 40 克 洋蔥 ,切絲
- 60 克 生草蝦
- 50 克 生花枝圈
- 30 克 去殼蟹腿肉
- 50 克 櫛瓜 ,切粗絲
- 30 克 玉米筍 ,切斜片
- 30 克 紅蘿蔔 ,去皮切粗絲
- 2 茶匙 韓國辣椒醬
- 50 克 水
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 糖
- 1 包 刀削麵
- 30 克 韓式泡菜
- 15 克 青蔥 ,切蔥花
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 925.8 kJ / 221.5 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 36.4 g
- Vetten
- 4.7 g
- Vezels
- 2.4 g