Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Weizenmehl, glatt
- 105 g Butter, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Eidotter
- 95 g Wasser, kalt
- 2 - 3 TL Salz nach Geschmack und 1 Prise für den Teig
- 600 g Haggis, ohne Haut (siehe Variante), grob zerteilt
- 40 g Öl
- ¾ - 1 ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen, nach Geschmack
- 500 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 200 g Karotten, in Stücken
- 170 g Milch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2126 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fleischbällchen in Tomatensauce
35min
Polentasticks
1h 20min
Hendl-Rigatoni "all in one"
40min
Kalbfleischpflanzerl mit Vorarlberger Bergkäse
40min
Süß-saure Fleischbällchen Bowl
30min
Fleischbällchen auf schwedische Art (Köttbullar)
40min
Chili Chorizo Dog
2h 50min
Huhn Tinga
40min
Arepas mit geschmortem Kalbfleisch
2h 30min
Empanadas mit Thunfisch
2 Std.
Knödelgugelhupf mit Schinken, Tomaten und Oliven
55min
Summer sausage rolls
1h 10min