Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g tomate maduro cortado em pedaços s/ sementes
- 50 g azeite, mais q.b. p/ servir
- 1 c. chá de sal
- 2 cabeças de alho cortadas ao meio (120 g aprox.)
- 30 g tomate seco, em óleo escorrido
- 15 g açúcar amarelo
- 15 g manjericão cortado em pedaços
- 20 g vinagre de vinho tinto
- 500 g água
- 250 g queijo mozarela fresco cortado em cubos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 888.4 kJ / 212.3 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 508.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème au Moulin Vert
40 Min
Creme de feijão-branco
30 Min
Creme de cenoura, feijão-branco e caril
45 min
Creme de curgete
40 Min
Creme de canónigos
25 min
Gaspacho de cenoura
10 Min
Sopa de alho-francês e frutos do mar
1 Std.
Sopa de cogumelos e couve roxa
1 Std.
Sopa da horta
55 Min
Creme de alho-francês com sementes de abóbora
35min
Sopa primavera
40 Min
Sopa de cenoura e canónigos
35min