Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g passas de corinto
- 50 g vinho branco
- 800 g posta de bacalhau demolhado
- 20 g salsa
- 1 pitada de pimenta
- 3 dentes de alho
- 400 g cebola cortada em lâminas
- 100 g cenoura cortada em rodelas finas
- 150 g azeite
- 100 g vinagre de vinho branco
- 2 folhas de louro
- 1 c. chá de sal
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1565 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Cavala a vapor com esmagada de grão
40 min
Douradas ao vapor
40 min
Peixe à Portuguesa
6 godz. 45 min
Solha com ervas e arroz jambalaya
45 min
Solha com maçã e pimenta rosa
30 min
Sopa de bacalhau e alho-francês
45 min
Raia com tomate-cereja
35 min
Bacalhau fresco a vapor com molho de azeite e limão
45 min
Pescada com batatas ao vapor
40 min
Filetes de peixe com legumes em papelote
1 godz. 10 min
Dourada com cebolada e batatinhas novas
45 min
Peixe ao vapor com legumes e sopa
40 min