Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g koperku, świeżego, tylko liście
- 100 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 80 g korzenia pietruszki, pokrojonego na kawałki
- 60 g korzenia selera, pokrojonego na kawałki
- 40 g pora, pokrojonego na kawałki
- 200 g ziemniaków, pokrojonych na kawałki
- 20 g masła
- 1200 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 1 liść laurowy, suszony
- 2 ziarna ziela angielskiego
- 1 łyżeczka lubczyku, suszonego
- 60 g makaronu, suchego, typu zacierki
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 60 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu (optioneel)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 472.2 kJ / 112.9 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 18.4 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 434.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zupa ziemniaczana
1 Std.
Zupa grysikowa
35 Min
Zupa grochowa
1 Std.
Zupa z kiszonych ogórków
45 Min
Kartoflanka
55min
Zupa ogórkowa
30 Min
Zupa kalafiorowa i pulpety drobiowe w sosie chrzanowym z warzywami na parze
55min
Zupa pomidorowa spod Szrenicy
30 Min
Krupnik
40 Min
Kapuśniak
50 Min
Zupa kalafiorowo-ziemniaczana z kabanosami
40 Min
Barszcz czerwony zabielany
45 Min