Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 50 g korzenia pietruszki, pokrojonego na kawałki
- 80 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 80 g korzenia selera, pokrojonego na kawałki
- 20 g masła
- 800 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 2 ziarna ziela angielskiego
- 1 liść laurowy, suszony
- 4 jajka
- 300 - 350 g szczawiu, konserwowego (1 słoik)
- sól, do smaku
- pieprz czarny, mielony, do smaku
- 2 - 3 łyżki kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 783.7 kJ / 187.3 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 184.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kapuśniak z młodej kapusty
40 min
Krupnik
40 min
Kapuśniak
50 min
Zupa grochowa
1h
Zupa fasolowa na wędzonych żeberkach
13 godz. 50 min
Barszcz ukraiński
1h 35min
Zupa ogórkowa
30min
Zupa z kiszonych ogórków
45min
Zupa botwinka
40 min
Kapuśniak kaszubski
45min
Zupa z kapusty włoskiej z kiełbasą
40 min
Zupa fasolowa z pulpecikami
50 min