Rinderschmortopf

Rinderschmortopf

3.7 68 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 55min
2 Portionen

Ingrediënten

  • Rindergulasch
    400 g
  • Zwiebeln halbiert
    2
  • Öl
    20 g
  • Möhren längs halbiert, in schrägen Stücken (2 cm)
    375 g
  • Paprika-Tomatenmark (z.B. von Hengstenberg)
    15 g
  • frische Lorbeerblätter mehrfach eingeschnitten
    2
  • Thymian abgezupft
    3 Stängel
  • Wacholderbeeren angedrückt
    6
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    4 Prisen
  • Wasser
    300 g
  • Balsamico, dunkel
    2 - 3 TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 42 g
Calorieën 1829 kJ / 436 kcal
Vetten 21 g
Koolhydraten 15 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...