Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 800 g Rindergulasch, in Stücken (5 cm)
- 30 g Tomatenmark
- 600 g Wasser
- 3 Lorbeerblätter
- 6 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 400 g Möhren, halbiert, in schrägen Stücken (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1706 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Boeuf Bourguignon
1 Std. 30 Min
Tomaten-Basilikum-Hähnchen
35 min
Low Carb Pizza mit Hähnchen
1 Std.
Frikadellen mit Rahmgemüse
40 min
Hähnchen mit Pinienkernen und Zwiebeln
1 Std. 30 Min
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50 min
Fleisch-Möhren-Bällchen mit Ratatouille
35 min
Hack-Kürbis-Auflauf
1h 20 min
Hähnchencurry mit falschem Reis
1 Std.
Gefüllte Paprikaschoten
50 min
Mariniertes Hähnchen auf Paprikakraut
45 min
Hackbällchen mit Blumenkohlreis und Currysauce
1h 5min