Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 800 g Rindergulasch, in Stücken (5 cm)
- 30 g Tomatenmark
- 600 g Wasser
- 3 Lorbeerblätter
- 6 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 400 g Möhren, halbiert, in schrägen Stücken (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1706 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hähnchen mit Pinienkernen und Zwiebeln
1 Std. 30 Min
Hackbällchen-Suppe
35 min
Hack-Kürbis-Auflauf
1h 20min
Frikadellen mit Rahmgemüse
40 min
Hähnchencurry mit falschem Reis
1h
Mariniertes Hähnchen auf Paprikakraut
45min
Tandoori-Hähnchen-Omelette
40 min
Chili-Bällchen
30min
Hack-Linsen-Eintopf
50min
Honig-Senf-Hähnchen mit Knoblauch-Blumenkohl-Püree
50min
Boeuf Bourguignon
1 Std. 30 Min
Gefüllte Paprikaschoten
50min