Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Gouda, mittelalt, in Stücken
- 350 g Porree, in Stücken (2 cm)
- 300 g Hokkaido-Kürbis, in Stücken
- 30 g Pflanzenöl
- 350 g Hackfleisch, gemischt
-
4
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 3 TL Majoran, getrocknet
- 2 Lorbeerblätter
- 250 g Milch, 3,5% Fett
- 600 g Wasser, kochend heiß
- 100 g Crème fraîche
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2421 kJ / 578 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hackbällchen-Reis-Topf
40min
Hähnchengulasch mit Frischkäsesauce
30min
Pasta mit Hähnchen-Cashew-Sauce
20 Min
Grüner Nudelsalat
1h 30min
Nudeln mit Frischkäsesauce
30min
Mett-Porree-Suppe
40min
Herzhafter Käsekuchen mit Brät
1 godz. 35 min
Nudel-Kürbis-Auflauf mit Hackbällchen
1 godz. 10 min
Kartoffelauflauf mit Cabanossi
1h 15 min
Puten-Auflauf mit Spätzle
1 godz. 10 min
Lasagne satt (Garfield)
1h 30min
Blumenkohl-Möhren-Suppe mit Würstchen
40min