Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g getrocknete Tomaten, in Stücken
- 6 Stängel Bohnenkraut, frisch, abgezupft
- 30 g Öl
- 400 g Kasselerrücken, ohne Knochen, in Würfeln (3 cm)
- 500 g Kartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- 300 g Möhren, in Würfeln (2 cm)
- 1 Lorbeerblatt, frisch, eingeschnitten
- 700 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 8 Prisen Pfeffer
- 300 g Dicke Bohnen, TK
- ¼ TL Salz (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2168 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bohnensuppe mit Nudeln
40min
Sauerkrautsuppe
1h
Wirsingsuppe
35min
Bohneneintopf
40min
Gemüse-Nudel-Suppe mit Hackklößchen
1h
Bunte Bohnensuppe
50 min
Kartoffeleintopf
40min
Bohneneintopf mit Fleischklößchen
40min
Rindfleisch-Wirsing-Eintopf mit Tomatenbröselei
3 Std.
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1h
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45 Min
Bouneschlupp (Saarland)
40min