Apparaten en accessoires
臭豆腐蒸墨鱼蛋
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 20min
3 人份
Ingrediënten
-
臭豆腐6 块
-
姜2 片
-
墨鱼蛋 水里浸泡30分钟,沥干150 克
-
剁椒30 克
-
豆豉酱 (老干妈)15 克
-
生抽 (美极鲜酱油)1 茶匙
-
油2 茶匙
-
料酒1 茶匙
-
水600 克
-
葱 切葱花10 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
10.5 g
Calorieën
558 kJ /
133.3 kcal
Vetten
9.4 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
3.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
品味江南
69 recepten
China
China