Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 100 g di farina manitoba
- 15 g di lievito fresco
- 50 g di acqua
Impasto
- 80 g di nocciole sgusciate e spellate
- 60 g di zucchero
- 220 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 100 g di panna con il 30% di grassi
- 1 uovo
- 3 tuorli d'uovo
- 250 g di farina
- 1 pizzico di sale
- 50 g di Maraschino (liquore alle ciliegie)
Terminare la preparazione
- 2 - 3 cucchiai di zucchero a velo
- 70 g di miele
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1607 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan Brioche
5 Std.
Trancetti cioccolatte
1hod. 55min
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Geen beoordelingen
Croissant
7h 30min
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Tagliatelle ai funghi
1h
Risotto allo zafferano di Mund
45min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1h 30min
Pomodori ripieni di funghi e frutta secca
1h 5 min
Macarons al caramello
1 Std. 50 Min
Preimpasto per pane
24h 30min