Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di burro morbido, a pezzi
- 350 g di pere, tipo Williams con la buccia, senza semi e a pezzi (3 cm)
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito fresco
of 1 cucchiaino di lievito secco -
300
g di farina manitoba
of 300 g di farina per pizza - 200 g di farina di segale
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 150 - 200 g di Gorgonzola a pezzi (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2004 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meringhe dell'Emmental
2 godz. 15 min
Dahl di zucca
30 min
Korma di verdure con anacardi
55min
Vellutata ai funghi selvatici
Geen beoordelingen
Polpettine di carne e carote con ratatouille
35 min
Crema al caffè
15 min
Hamburger di manzo ripieno di formaggio
40min
Sorbetto veloce al caffè
5min
Pudding alle fragole
Geen beoordelingen
Tortini al cioccolato con cuore morbido
40min
Flammkuchen con pere e gorgonzola
1 godz.
Crêpe
1h 15min