Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito fresco
of 2 cucchiaini di lievito secco - 30 g di olio extravergine di oliva
-
400
g di farina manitoba
of 400 g di farina per pizza - 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 200 g di mozzarella, a pezzi (3-4 cm)
- 60 g di cipollotti, a pezzi
- 350 g di peperoni gialli e rossi puliti, in falde
- 400 g di pomodori senza semi, in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 1 ½ cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 5 - 7 foglie di basilico fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2669 kJ / 638 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 88 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake al limone sofficissimo
1h 30min
Treccia al burro a 6 capi
2 Std. 35 Min
Knöpfli all’aglio orsino
Geen beoordelingen
Bürli con segale
12 godz.
Rotolo funghi e peperoni
2 godz. 15 min
Pane per toast
3h
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Sugo alla bolognese
3h 15min
Focaccia con pomodori
40 min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Cake al limone
1h 5min
Treccia bernese
1 godz. 45 min