Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 克 水 (煮麵用)
- 1 ¾ 茶匙 鹽
- 15 克 油
- 200 克 義大利墨魚麵 (建議烹煮時間為10-11分鐘)
- 20 克 紅蔥頭
- 100 克 高湯
- 50 克 白酒
- 150 克 生草蝦 ,去鬚腳和腸泥
- 30 克 綠蘆筍 ,切段
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切片
- 60 克 小蕃茄 ,對切
- 5 克 新鮮九層塔 ,只取葉子
- 10 克 帕瑪森起士粉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 299.9 kJ / 71.7 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 4.1 g
- Vezels
- 0.6 g