Apparaten en accessoires
歸杞滷白菜
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
4 人份
Ingrediënten
-
油15 克
-
櫻花蝦5 克
-
乾香菇 泡軟、切片3 朵
-
蒜苗 切段15 克
-
娃娃菜400 克
-
水50 克
-
當歸5 克
-
枸杞1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
新鮮紅辣椒 切斜片10 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
3.5 g
Calorieën
288.2 kJ /
69 kcal
Vetten
4.1 g
Vezels
2.8 g
Koolhydraten
7.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
家常養生食補
11 recepten
Taiwan
Taiwan