Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte d'amande
- 250 g d'amandes émondées
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de beurre doux, mou
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 1 pincée de sel
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
Le montage
- 250 g de pâte filo (ou phyllo), détaillée en bande (36 cm x 6 cm)
- 50 g beurre doux, fondu
- 1 jaune d'œuf battu
- huile végétale pour frire
- 300 g de miel
- ½ c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 2 c. à soupe graines de sésame grillées
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 494 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Pains batbout marocains
1 Std.
Baklava doré
25 godz. 25 min
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4 Std. 40 Min
Batbout au fromage
30 Min
Msemen
40 Min
Harira
7 Std.
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 Std. 15 Min
Cornes de gazelle
1 Std.
Harira (soupe marocaine au poulet)
55min
Crêpes mille trous
1 Std. 10 Min
Pizza lahmacun à la turque
1 Std.
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40 Min