海鮮鍋巴飯

海鮮鍋巴飯

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 人份

Ingrediënten

  • 白米飯
    400 克
  • 香油
    30 克
  • ¼ 茶匙
  • 蒜頭
    20 克
  • 5 克
  • 10 克
  • 韓國辣椒醬
    30 克
  • 米酒
    50 克
  • 花枝 切圈(約1公分)
    150 克
  • 草蝦仁 去腸泥
    150 克
  • 洋蔥 切絲
    100 克
  • 韓式泡菜
    40 克
  • 太白粉 先與1大匙水調勻
    1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 13.8 g
Calorieën 797 kJ / 190.5 kcal
Vetten 10.8 g
Vezels 1.5 g
Koolhydraten 8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...