Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de camarones secos
- 1200 g de agua
- 150 g de zanahoria, en trozos
- 150 g de papa, en trozos
- 10 g de chiles guajillo, desvenados, sin tallo ni semillas (2 piezas)
- 200 g de jitomate, en trozos
- 100 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de sal
- 5 g de epazote fresco (1 ramita)
- limones, en cuartos para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 399.2 kJ / 95.4 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 2.7 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1781 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa roja de molcajete
10min
Sopa de tortilla
40min
Chilaquiles divorciados
1h
Chicharrón en salsa verde
35min
Crema de chile poblano
25min
Torta de chilaquiles de la Condesa
35min
Chiles en nogada
1h
Chicharrón en salsa verde
35min
Caldo de camarón
25min
Salsa verde cocida
30min
Esquites de feria
25min
Pozole Rojo
1h 30min