Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito fresco, sbriciolato
of 2 cucchiaini di lievito secco -
400
g di farina manitoba
of 400 g di farina per pizza - 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 60 - 80 g di peperone giallo, a cubetti (1 cm)
- 60 - 80 g di peperone rosso, a cubetti (1 cm)
- 500 g di funghi champignon, puliti, a fette sottili
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 2 peperoncini rossi piccanti freschi, senza semi
- 20 g di latte, per spennellare
- Voeding
- per 8 porzioni
- Calorieën
- 1406 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cordon bleu
30 min
Cornetti con carne macinata
30 min
Mini calzoni
1 godz. 20 min
Pizza di patate con verdure
2 godz.
Spaghetti alla carbonara
30 min
Panzerotti alla romana
55min
Focaccia di patate
2hod. 50min
Focaccine fantasia
2 godz. 5 min
Calzone
2hod. 50min
Sugo alla bolognese
3 godz. 15 min
Focaccia con pomodori
40min
Pizza ai peperoni
1 Std. 55 Min