Rotolo funghi e peperoni

Rotolo funghi e peperoni

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 15min
8 porzioni

Ingrediënten

Impasto
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 220 g di acqua
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 20 g di lievito fresco sbriciolato
    2 cucchiaini di lievito secco
  • 400 g di farina manitoba
    400 g di farina per pizza
  • 1 cucchiaino di sale
Farcitura
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 60 - 80 g di peperone giallo a cubetti (1 cm)
  • 60 - 80 g di peperone rosso a cubetti (1 cm)
  • 500 g di funghi champignon puliti, a fette sottili
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 2 peperoncini rossi piccanti freschi senza semi
  • 20 g di latte per spennellare

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 8 porzioni

Eiwitten 11 g
Calorieën 1406 kJ / 336 kcal
Vetten 7 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 60 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...