Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 20 g di lievito fresco
- 400 g di farina + q.b.
- 30 g olio di semi (girasole o arachidi) + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 500 g di pomodori perino, senza semi a pezzi
- 6 filetti di acciuga, sott'olio o dissalati
- 1 cucchiaino di origano, secco
- 1 cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di capperi sott'aceto, o dissalati
- 50 g di olive nere, denocciolate
- 200 g di mozzarella di bufala, a fette (5 mm) e scolata dal siero
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 3916 kJ / 936 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 110 g
- Vetten
- 45 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto alla genovese
20 Min
Purè di patate
45 min.
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Focaccia alle olive
2 Std. 20 Min
Tagliatelle ai funghi
1h
Minestrone
45 min.
Pizza Margherita
2 Std.
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1óra 30p
Menú completo: lenticchie, filetto di maiale e verdure
2h 40min
Lenticchie al curry e zucca al vapore
1h 15min
Salsiccia con lenticchie e verdure
1h
Variegato all'amarena
8h 10min