Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 20 g di lievito fresco
- 400 g di farina manitoba
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 3 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di polpa di pomodoro fresca o in scatola
- 2 - 3 foglie di basilico, lavate ed asciugate
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di origano secco (o fresco, a piacere)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2761 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 106 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gugelhopf veloce
Geen beoordelingen
Crêpes
1h 15 min
Pane integrale in cassetta
4h
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20 min
Pizza Margherita
2h
Condimento alla senape e aceto balsamico
10min
Pizza capricciosa
1sa 35 dk
Sardine al cartoccio con insalata di fagiolini
Geen beoordelingen
Preimpasto per pane
24h 30min
Crêpes
1h 20 min
Impasto per pizza
1h
Crêpe
1h 15 min