Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 20 g di lievito fresco
- 400 g di farina manitoba
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 3 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di polpa di pomodoro fresca o in scatola
- 2 - 3 foglie di basilico, lavate ed asciugate
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di origano secco (o fresco, a piacere)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2761 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 106 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Treccia della domenica in due varianti
2 godz. 10 min
Crêpes
1h 15min
Parmigiano grattugiato
5 min
Dip di formaggio fresco ed erbe aromatiche
10 min
Frullato di frutta
10 min
Minestrone
45min
Passato di verdure
50min
Torta di Pasqua
1 Std. 45 Min
Pizza quattro stagioni
Geen beoordelingen
Sfoglia di pere e cioccolato
Geen beoordelingen
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Penne all'arrabbiata
Geen beoordelingen