Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de pechuga de pollo sin piel (en trozos de 3x3 cm)
Adobo
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- ½ cucharadita de orégano seco
- 1 diente de ajo
- 1 ramillete de perejil fresco (sólo las hojas)
- 50 g de vino blanco
- 25 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta blanca molida
- 50 g de agua
Salsa
- 100 g de cebolla
- 100 g de puerro
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de salsa de tomate
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1411 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 28.1 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 23.1 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Lomo de cerdo a la riojana (La Rioja)
40min
Menú: Pollo a la provenzal con patatas. Pudin de chocolate para dos
40min
Pollo con pimientos a la cerveza
30min
Pollo a la cerveza negra
45min
Lomo de cerdo con tomate
45min
Pollo a la miel
15min
Pollo a las hierbas
40min
Pollo a la huertana
45min
Pechuga de pollo a la naranja
20 min
Pollo al chimichurri
30min
Pollo a la cazadora
40min
Ternera al chilindrón con cuscús
45min