Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Weisser Fondant (siehe Tipp)
- 300 g Zucker
- 100 g Wasser
Vanillebiskuit
- 4 Eier
- 120 g Zucker
- 10 g Vanilleextrakt
- 70 g Weissmehl
- 30 g Maisstärke
Schokobiskuit
- 4 Eier
- 120 g Zucker
- 50 g Weissmehl
- 30 g Maisstärke
- 20 g Kakaopulver, ungesüsst (alle Sorten)
Ganache
- 250 g Bitterschokolade, 70 % Kakao
- 200 g Rahm, 30% Fettgehalt
Zusammenstellen
- 30 g Wasser, oder 10 % des Gesamtgewichts des Fondants
-
50
g Schokostreusel
of 50 g Schokostreusel, bunt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1188 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 40.4 g
- Vetten
- 10.9 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schwarzwäldertorte
2 Std. 30 Min
Weisskabissalat
15 min
Cake Pops
1 Std. 30 Min
Bienenkuchen
1 Std. 25 Min
Bananen-Schichtdessert
15 min
Japanisches Chicken-Curry
55 min
Erdbeer-Quarktorte
2h 50min
Mini-Donuts
2 godz. 45 min
Himbeer-Kokos-Cupcakes
2 godz. 20 min
Muffins mit Schoggi aus dem Eggpoacher
1h
Schweizer Cake
15h
Schoggi-Caramel-Mousse
4 Std. 30 Min