Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 gousses d'ail
- 100 g d'huile d'olive extra vierge
- 900 g de viande d'agneau dénervée, en morceaux, sans os, sans tendons et désossé, en morceaux (3 x 3 cm)
- 1 c. à café de sel
- 3 pincées de poivre
- ½ c. à soupe de poudre de paprika
- 2 c. à soupe de vinaigre
- 1 brin de thym, frais
- ½ c. à café d'origan frais
- 1 feuille de laurier, sèche
- 50 g de vin blanc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1418 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 14.84 g
- Koolhydraten
- 1.17 g
- Vetten
- 30.57 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce bolognaise
3u. 15min
Blanquette de veau
1h 15 min
Vinaigrette aux poivrons
5 min
Curry de poulet à la japonaise
55min
Ragoût d'agneau
1 godz. 45 min
Lasagnes classiques
2h
Menu complet: lentilles, filet de porc et salade
2 godz. 40 min
Moelleux au chocolat
1h 15 min
Goulache
1h 5min
Gâteau au chocolat léger
2 Std. 15 Min
Cake au chocolat et gingembre confit
1h 30min
Ragoût de bœuf aux légumes
2h 20min