Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge cake
- 4 eggs
- 200 g sugar, plus 2-3 tbsp extra
- 1 tbsp vanilla sugar, homemade
- 100 g plain flour
- 100 g starch, e.g. corn starch or potato starch
- 1 tbsp baking powder
- 1 tbsp cocoa powder
Crème filling
- 8 gelatine leaves (approx. 15 g)
- water, cold, for soaking gelatine
- 200 g cream, 30-40% fat
- 470 g peach halves, canned (weight after draining)
- 200 g curd cheese (quark)
- 40 g sugar
- 1 tsp vanilla sugar, homemade
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1407 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2 Std.
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9 Std. 35 Min
Candy Cane Cookies (Metric)
1h 45 min
Brownies
50min
Strawberry Cheesecake Cupcakes
1h 20min
Angel cake
5 godz. 15 min
Caramel sauce
1h 30min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55min
Japanese Strawberry Shortcake
1h 30min
Pink and White Macarons
1h 30min
Coffee granita
8h 10min
Baked cheesecake
3 Std. 10 Min