Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge cake
- 4 eggs
- 200 g sugar, plus 2-3 tbsp extra
- 1 tbsp vanilla sugar, homemade
- 100 g plain flour
- 100 g starch, e.g. corn starch or potato starch
- 1 tbsp baking powder
- 1 tbsp cocoa powder
Crème filling
- 8 gelatine leaves (approx. 15 g)
- water, cold, for soaking gelatine
- 200 g cream, 30-40% fat
- 470 g peach halves, canned (weight after draining)
- 200 g curd cheese (quark)
- 40 g sugar
- 1 tsp vanilla sugar, homemade
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1407 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche fruit tarts
4h
Strawberry Olive Oil Cake
1 Std. 35 Min
Marquesitas (Crispy Stuffed Waffle Cone Crepes)
1h 15min
Boules d'amour (Coconut Snowballs) Metric
1h
Guava Paste Cookies (Metric)
45 min
Matcha Wreath Cookies (Metric)
1h
Sea Salt Caramel Cookies
24 godz. 50 min
"Little house" slice
6h 30 min
Lime Yogurt Berry Mousse
24 Std. 30 Min
Sweet Corn, Pecan and Vanilla Ice-Cream
12h 45min
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4h 45min
Rainbow Fruit Tart
1h 40 min