Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 250 g whole milk
- 80 g olive oil
-
15
g fresh yeast
of 1 ½ tsp dried instant yeast (6 g) - 350 g bread flour
- 15 g sugar
- 1 tsp salt
Filling
- 10 g fresh mint, only leaves
- 50 g pecorino romano
- 75 g cream cheese
- 1 ½ tsp nigella seeds
To make the fatayer
- bread flour, for dusting
- Voeding
- per 1 pieces
- Calorieën
- 921.2 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 23.4 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesy Crust Pizza
2 godz. 20 min
Baguettes
3h 45min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1h
Date and pistachio truffles (bethith)
30 min
Cheese pies
1h 25min
Crêpes with herbs
1h
Almond briouats with honey and sesame seeds
2h
Moroccan sweet pastry (Briouats)
35 min
Wholegrain hamburger buns
2h 50min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min
Baguette
3h 45min