Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 250 g whole milk
- 80 g olive oil
-
15
g fresh yeast
of 1 ½ tsp dried instant yeast (6 g) - 350 g bread flour
- 15 g sugar
- 1 tsp salt
Filling
- 10 g fresh mint, only leaves
- 50 g pecorino romano
- 75 g cream cheese
- 1 ½ tsp nigella seeds
To make the fatayer
- bread flour, for dusting
- Voeding
- per 1 pieces
- Calorieën
- 921.2 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 23.4 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Provençal tart
1h 15 min
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
17 Std. 20 Min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1h 20min
'Qamar el-din' juice
5 min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Cheese pies
1h 25min
Baked falafel kofta
Geen beoordelingen
Arseeyah
50 min
Traditional mint tea
25min
Apple and pear detox juice
10min
Polenta, mandarin and almond cake
2u. 35min
Cheese mousse
10min