Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 250 g whole milk
- 80 g olive oil
-
15
g fresh yeast
of 1 ½ tsp dried instant yeast (6 g) - 350 g bread flour
- 15 g sugar
- 1 tsp salt
Filling
- 10 g fresh mint, only leaves
- 50 g pecorino romano
- 75 g cream cheese
- 1 ½ tsp nigella seeds
To make the fatayer
- bread flour, for dusting
- Voeding
- per 1 pieces
- Calorieën
- 921.2 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 23.4 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pistachio cheesecakes with mango
2 Std. 30 Min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Virgin Lemon and Thyme Cocktail
45 Min
Za'atar bread rolls
2h
Yoghurt and cucumber salad
5 Min
Crêpes with herbs
1 Std.
Cod with aïoli
40 Min
Vegetable fideuá
40 Min
Polenta, mandarin and almond cake
2 Std. 35 Min
Chocolate Hazelnut Spread
45 Min
Avocado Tomatillo Salsa
10 Min
Salted chocolate and date caramels
2h 5 min