Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 250 g whole milk
- 80 g olive oil
-
15
g fresh yeast
of 1 ½ tsp dried instant yeast (6 g) - 350 g bread flour
- 15 g sugar
- 1 tsp salt
Filling
- 10 g fresh mint, only leaves
- 50 g pecorino romano
- 75 g cream cheese
- 1 ½ tsp nigella seeds
To make the fatayer
- bread flour, for dusting
- Voeding
- per 1 pieces
- Calorieën
- 921.2 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 23.4 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mai Tai
Keine Bewertungen
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1sa 15 dk
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5 dk
Hawaiian Pizza with Stuffed Cheese Crust (Ben)
2hod. 10min
Pitta bread
2 Std.
Baguette
3sa 45 dk
Hummus
5 dk
Za'atar flat bread (mankouche)
1u. 35min
Vegetable harrira soup
45 Min
Chicken with rice
1sa
Almond briouats with honey and sesame seeds
2 Std.
Prune Jam
55min