Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g onions, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 100 g thin dried pasta for soups (e.g. fidelini)
-
250
g tomatoes, cut into pieces
of 250 g crushed tomatoes, canned - 50 g tomato purée (concentrated)
-
2
heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetable
of 2 stock cubes (each for 0.5 l), meat or vegetable - ½ - 1 tsp ground cumin, to taste (optioneel)
- 800 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 568 kJ / 136 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Noodle soup
35min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Steamed eggs sunny side up
15 Min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Acadian Chicken Fricot
1 Std. 30 Min
Noodle Soup
35min
Avocado Orange Butter
10 Min
Coffee dessert
15 Min
Vegetable-topped bread
40min
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
30min
Tuna with Penne Pasta
30min