Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g onions, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 100 g thin dried pasta for soups (e.g. fidelini)
-
250
g tomatoes, cut into pieces
of 250 g crushed tomatoes, canned - 50 g tomato purée (concentrated)
-
2
heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetable
of 2 stock cubes (each for 0.5 l), meat or vegetable - ½ - 1 tsp ground cumin, to taste (optioneel)
- 800 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 568 kJ / 136 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramel puddings
2h 40min
Yoghurt cake
1 godz. 40 min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min
Chickpea Soup (Revithia)
1 godz. 40 min
Noodle soup
35 Min
Baked spinach and eggs
35 Min
Orange couscous with steamed salmon
35 Min
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
30 min
Hot dogs
35 Min
Potato cakes
45 Min
Spumone al caffè
5 min
Cevapcici
50 Min