Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spód z kruchego ciasta
- 200 g mąki pszennej
- 100 g masła, schłodzonego, pokrojonego na kawałki
- 40 g wody
- ¾ łyżeczki soli
Nadzienie
- 100 g sera Gouda, pokrojonego na kawałki
- 400 g wody
- 1 ½ łyżeczki soli
- 100 g różyczek brokułu
- 150 g różyczek kalafiora
- 2 jajka
- 70 g śmietany, 30% tłuszczu
- 2 szczypty gałki muszkatołowej, mielonej
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 30 g migdałów, w płatkach
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1470 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 21.8 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ratatouille z bobem
1h
Frittata z jarmużem i ziemniakami
1h 10min
Tarta z szynką i fasolką szparagową
1h 40min
Jaglany quiche ze szpinakiem i oliwkami
1óra 45p
Quiche z pieczarkami
1h 40min
Tarta wegetariańska
1h 10min
Quiche z pomidorkami koktajlowymi
1óra 45p
Frittata z batatem, cukinią i kozim twarogiem
40min
Tort porowy
1h 30min
Zapiekanka z kalafiora
55min
Quiche ze szpinakiem i papryką
1h
Tarta z dynią
1h 40min