Apparaten en accessoires
Pain libanais épicé
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 30min
20 pièces
Ingrediënten
-
2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g)
-
200 g d'eau
-
85 g d'huile d'olive et un peu pour huiler
-
300 g de farine de blé
-
1 ¼ c. à café de sel
-
4 c. à café de zaatar
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pièce
Eiwitten
2 g
Calorieën
437 kJ /
104 kcal
Vetten
6 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pains du monde
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Man'ouché libanais au bœuf et au zaatar
1u. 45min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1u. 30min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55min
Houmous
3u. 30min
Rekakats libanais
45min
Pains au zaatar
1u. 55min
Tahiné maison
25min
Pains au beurre d'herbes
1u.
Manaïches au zaatar
2u.
Chapati
1u. 10min
Pains turcs
2u. 15min
Pain indien (naan)
1u. 50min