Apparaten en accessoires
Pain libanais épicé
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 30min
20 pièces
Ingrediënten
-
2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g)
-
200 g d'eau
-
85 g d'huile d'olive et un peu pour huiler
-
300 g de farine de blé
-
1 ¼ c. à café de sel
-
4 c. à café de zaatar
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pièce
Eiwitten
2 g
Calorieën
437 kJ /
104 kcal
Vetten
6 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pains du monde
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Beurre beldi au zaatar
10min
Shish barak, ravioli libanais
1h 30min
Pain pita
1h 30min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1h 30min
Falafels
24h
Fatayers aux épinards
2h 5min
Pains au beurre d'herbes
1h
Chapati
1h 10min
Pains au zaatar
1h 55min
Fatayer au fromage et menthe
2h
Manaïches au zaatar
2h
Pain indien (naan)
1h 50min