Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Bergkäse, in Stücken
- 450 g Milch
- 65 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 2 TL Salz
- ¾ TL Thymian, getrocknet
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- 100 g Polenta, vorgegart (2-Minuten-Polenta)
- 150 g Zwiebeln, geviertelt
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 120 g Weißwein
- 200 g Kalbsfond
- 100 g getrocknete Paradeiser
- ¼ TL Chili, gemahlen, nach Geschmack
- 2 EL Olivenöl
- 600 g Schweinefleisch, sehnenfrei, in 3 cm Stücken (von der Schulter)
-
400
g Weißkraut, in Stücken
of 400 g Spitzkraut, in Stücken - 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Zucker
- 2 Prisen Kümmel, gemahlen
- 3 Eier, getrennt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2361 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fisolenfleisch
1 Std.
Kalbsrouladen mit Bohnenstampf
45 min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1h 25 min
Fischcurry
45 min
Coq au vin
3u.
Fischgulasch
40 min
Spinatlinsen mit Schweinefilet
30min
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50 min
Boef Stroganoff
50 min
Polenta-Hendl-Eintopf
40 min
Hendlgulasch mit Pilzen
35 min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5min