橙香紅蘿蔔濃湯

橙香紅蘿蔔濃湯

1.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
2 人份

Ingrediënten

  • 去皮,切片
    15 克
  • 柳橙 取皮屑
    1 顆
  • 洋蔥 切塊
    90 克
  • 紅蘿蔔 切塊
    240 克
  • 奶油
    15 克
  • 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)
    ½ 塊
  • 350 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 2.5 g
Calorieën 499 kJ / 120 kcal
Vetten 7.5 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 17.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...