Apparaten en accessoires
皇宮菜蒸蛋
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 人份
Ingrediënten
-
水700 克
-
乾香菇5 克
-
油5 克
-
皇宮菜 切塊(約1公分)80 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
味醂1 茶匙
-
蛋4 顆
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
7.5 g
Calorieën
395.8 kJ /
94.7 kcal
Vetten
6.1 g
Vezels
0.9 g
Koolhydraten
3.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
蔬食新煮張
11 recepten
Taiwan
Taiwan