Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
400
克 梭鲈鱼排,带皮 (4片,1厘米厚)
of 400 克 带皮鳟鱼鱼排 (4片,1厘米厚) -
1 ½
汤匙 鱼露 (20克)
of 2 片 油浸鳀鱼片 ,沥干 -
2
茶匙 芝麻油 (10克)
of 20 克 特级初榨橄榄油 - 7 - 8 根 新鲜莳萝 ,只取叶子
- 1 颗 橙 ,有机为佳,刨丝并榨汁
- 500 克 水
-
600 - 700
克 新鲜玉米粒 (约5-6个新鲜玉米)
of 600 - 700 克 玉米粒罐头 ,沥干 - 2 茶匙 盐
- 400 克 综合蔬菜 切片(5毫米) ,或一口大小(如:胡萝卜、西兰花、白花椰菜)
- 40 克 黄油
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1461 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 7.6 g