Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 克 洋葱 ,切块
- 1 瓣 蒜头
- 40 克 特级初榨橄榄油
-
500
克 熟番茄 ,切块
of 500 克 罐头番茄 - 15 克 番茄泥(浓缩)
- 370 克 综合蔬菜 (如:胡萝卜,京葱,西芹),切片(1厘米)
- 1 汤匙 甜红辣椒粉
- 1 茶匙 盐
- 1 小撮 现磨胡椒粉
-
350
克 眉豆,干 ,浸泡4小时(见要诀)
of 350 克 干燥绿扁豆 ,洗净沥干 - 350 克 水
-
1
满茶匙 蔬菜高汤酱
of 1 蔬菜高汤块 -
1000
克 小鱿鱼 ,洗净,新鲜或解冻
of 1000 克 生鱿鱼圈 ,新鲜或解冻 - 盐 ,多备一些给鱿鱼
- 现磨胡椒粉 ,多备一些给鱿鱼
- 特级初榨橄榄油 ,多备一些
- 20 克 鲜榨柠檬汁
- 香菜 ,切碎
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1339 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 11.5 g