Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Jabłka na parze
- 4 jabłka (ok. 150 g każde) (np. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), obrane lub nieobrane
- 2 - 3 łyżki soku z cytryny (25 g)
- 500 g wody
Cydrowy sos zabajone
- 50 g cukru
- 1 jajko
- 3 żółtka
- 160 g wytrawnego cydru
-
2
łyżeczki cukru cynamonowego, do posypania jabłek
of 1 łyżeczka cynamonu, mielonego, do posypania jabłek
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 969 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gruszki w czerwonym winie
3 Std. 10 Min
Piersi kurczaka w sosie brzoskwiniowym
1hod.
Eton Mess z rabarbarem
2h 5min
Rabarbarowa lasagne
1 Std. 10 Min
Ananasowe paczuszki
1hod.
Kalarepy faszerowane mięsem z indyka
1 Std. 25 Min
Mus rabarbarowy
55 Min
Latte pieczarkowe
25min
Roladki z kurczaka z jabłkami, batatami i sosem curry
1 Std. 25 Min
Gruszki na parze, sos kardamonowo-czekoladowy
40 Min
Zupa marchewkowa z imbirem
50 Min
Deser budyniowy z gruszkami i szafranem
2hod. 30min