Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Jabłka na parze
- 4 jabłka (ok. 150 g każde) (np. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), obrane lub nieobrane
- 2 - 3 łyżki soku z cytryny (25 g)
- 500 g wody
Cydrowy sos zabajone
- 50 g cukru
- 1 jajko
- 3 żółtka
- 160 g wytrawnego cydru
-
2
łyżeczki cukru cynamonowego, do posypania jabłek
of 1 łyżeczka cynamonu, mielonego, do posypania jabłek
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 969 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gruszki na parze, sos kardamonowo-czekoladowy
40min
Kluski francuskie z Varomy
20min
Deser budyniowy z gruszkami i szafranem
2h 30min
Chłodnik wiśniowy
1h 20min
Imbirowo-miodowe mini ciasta z mandarynką z Varomy
1h
Gazpacho truskawkowe z kozim serem
15 min
Zabajone
15 min
Gazpacho z malinami
1h 15min
Egzotyczny mus jabłkowy
30min
Gruszki w czerwonym winie
3h 10min
Ananasowe paczuszki
1h
Tort bezowy z orzechami i daktylami
4 Std. 15 Min