Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g piersi z kaczki, bez skóry, bez kości, pokrojonej na kawałki
- 100 g selera naciowego, pokrojonego na kawałki
- 50 g cebuli, przekrojona na pół
- 120 g pora, pokrojonego w 3 mm plastry
- 20 g grzybów, suszonych (np. borowików, podgrzybków)
- 1 - 2 ząbków czosnku
- 4 gałązki rozmarynu, świeżego, tylko liście
- 110 g soli gruboziarnistej
- 50 g białego wina, wytrawnego
- 1 liść laurowy, suszony
- 1 - 2 ziarna pieprzu czarnego
- 1 - 2 goździki
- 1 owoc jałowca
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 3826.7 kJ / 914 kcal
- Eiwitten
- 153 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 15.9 g
- Vezels
- 8.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Koncentrat bulionu mięsnego
45 min
Zielony rosół kolagenowy
7u. 15min
Koncentrat bulionu wołowego
1h 20 min
Pasztet z kaczki z żurawiną
2h 15min
Pieczony boczek w pięciu smakach
9u. 15min
Zupa miso, owoce morza w sake z ryżem
1 Std. 5 Min
Miękki ser kozi w ziołach
18u.
Koncentrat bulionu tajskiego
25 min
Koncentrat bulionu cielęcego
1h 20 min
Gulasz z sarniny z czekoladą
9 Std. 30 Min
Koncentrat bulionu drobiowego
45 min
Pasztet
3h